REJUVENATION PACK + VISIA analiza GRATIS

Rejuvenation pack uključuje pomlađivanje lica frakcijskim laserom i vlatitom krvi, te VISIA analizu gratis!

Rejuvenation-pack-VISIA-analiza-gratis_ng_image_full

U poliklinici Poliderma dr. Kaliterna sa svojim stručnim medicinskim timom već 15 godina njeguje i primjenjuje jedinstven, individualan pristup u tretmanima pomlađivanja lica koji pomno biranom kombinacijom tretmana postiže i vrhunske rezultate. Ujedno, dr. Kaliterna u širokom spektru ponude tretmana za pomlađivanje lica uvijek prati svjetske trendove birajući samo najbolju i najučinkovitiju tehnologiju.

Tehnologija frakcijskog lasera u kombinaciji s PRP tretmanom pomlađivanja faktorima rasta iz vlastite krvi, brz je i bezbolan! Ono što je posebno kod frakcijskog lasera je što izaziva mikroskopska oštećenja ispod površinskog sloja kože kako bi se oštetio kolagen, no takvo oštećenje dovodi do ublažavanja i smanjivanja bora. 

Kako djeluje Rejuvenation tretman? 

Ovim tretmanom popravlja se kvaliteta i struktura kože kako bi se usporio proces starenja, a nakon frakcijskog lasera prelazimo na PRP tretman gdje se izvadi vlastita krv te se faktori rasta izdvojeni iz krvi ubrizgavaju pomoću Mesopena koji radi mikroskopska oštećenja kako bi se koža regenerirala. Pojavljuje se minimalno crvenilo, no prosječno ono traje jedan do dva dana s dopuštenim korištenjem pudera. Ova metoda idealna je za smanjivanje neželjenih bora te očuvanja mladolikog izgleda lica. 

Ponudu možete iskoristiti do 15. siječnja 2020. godine.

Koje su prednosti tretmana?

  • Usporava proces starenja
  • Potiče razvoj novog kolagena
  • Smanjuje pore i ožiljke
  • Ujednačava ten
  • Oporavak traje jedan do dva dana

ŠTO DOBIVATE TRETMANOM?

Popravljate kvalitetu i strukturu kože kako biste usporili proces starenja

4000 kn
  • Vratite kazaljku unazad!
Prijavi se
placanje-karticama_i770

Obročno plaćanje moguće je sljedećim karticama: Diners: od 6 do 12 rata; Zagrebačka banka: Maestro, Mastercard i Visa do 24 rata beskamatno plaćanje.

pitajtedr