#ostanidoma uz Polidermu ONLINE!

BESPLATNI SAVJETI

 

Iskoristite-besplatne-online-konzultacije-i-predbiljezite-se-za-tretmane-kod-doktora-Kaliterne_uslugeimg

Poliklinika Poliderma otvorila je mogućnost besplatnih online konzultacija gdje Vam odgovara doktor Kalitera osobno, liječnik s najvećim brojem održanih stručnih predavanja u Hrvatskoj te najvećim brojem objavljenih rezultata tretmana u svijetu. 

Sve što trebate napraviti jest opisati doktoru Kaliterni Vaše stanje ili poslati sliku na email adresu poliderma@poliderma.hr i doktor Kaliterna će Vam se javiti sa stručnim savjetom i rješenjem!

Predbilježi se za tretman kod dr. Kaliterne

Istražite najbolje tretmane, prave rezultate, jedinstvene savjete i vrhunske tehnologije 

ONLINE BAZA ZNANJA

 

Obavijest-o-koristenju-kolektivnog-godisnjeg-odmora_ng_image_full
Predbiljezite-se-na-tretmane-u-Polidermi-i-zasad-ostanite-doma_uslugeimg

ONLINE PREDBILJEŽBA

KAKO SE PREDBILJEŽITI?

Na sve tretmene i zahvate koji su dostupni u Polidermi možete se predbilježiti slanjem email poruka na adresu narucivanje@poliderma.hr ili preko kontakt forme u nastavku. 

Radi dogovora termina kontaktirati nekoliko dana prije otvaranja, a u skladu s uputama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu RH glede trenutne epidemiološke situacije u RH.

Najveći prioriteti su nam sigurnost i zaštita naših pacijenata i zaposlenika, pa tako dok su vrata Poliklinike Poliderma zatvorena, možete istražiti brojne tretmane, pročitati savjete naših stručnjaka te na Facebook i Instagram stranicama pogledati preporuke i savjete doktora Kaliterne.

Do tada, brinite o sebi i vašim bližnjima. Budite odgovorni i ponašajte se u skladu preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite.

placanje-karticama_i770

Obročno plaćanje moguće je sljedećim karticama: American Express: do 6 rata; Diners: od 6 do 12 rata; Zagrebačka banka: Maestro, Mastercard i Visa do 24 rata beskamatno plaćanje.