FACE SMOOTH pomlađivanje + VISIA analiza GRATIS

Bezbolno do mladolikog izgleda! Iskoristite posebnu blagdansku ponudu u Polidermi.

face-smooth-poliderma

Ključ mladolikog izgleda lica su preventivni tretmani s kojima se započinje već od tridesete godine ili prije stvaranja bora.

U poliklinici Poliderma dr. Kaliterna sa svojim stručnim medicinskim timom već 15 godina njeguje i primjenjuje jedinstven, individualan pristup u tretmanima pomlađivanja lica koji pomno biranom kombinacijom tretmana postiže i vrhunske rezultate. Ujedno, dr. Kaliterna u širokom spektru ponude tretmana za pomlađivanje lica uvijek prati svjetske trendove birajući samo najbolju i najučinkovitiju tehnologiju.

Face smooth tretman pomlađivanja laserom je neinvazivan, bezbolan i bez komplikacija i oporavka, a glavnu ulogu tretmana nosi frakcijski laser koji primjenom kroz usta izaziva mikroskopska oštećenja s unutarnje strane jer je upravo s te strane najbliži put do kolagena. Cilj tretmana je oblikovati konture obraza, učvrstiti i podignuti obraz te umanjiti i spriječiti razvoj nazolabijalnih bora. 

Ponudu možete iskoristiti do 15. siječnja 2020. godine.

PREDNOSTI

  • Bezbolan, brz i neinvazivan zahvat
  • Ne zahtjeva oporavak i bez komplikacija
  • Oblikuje obraze
  • Pomlađuje lice i stvara kolagen
  • Rezultati vidljivi već nakon jednog tretmana

KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO?

  • Kako bi rezultati bili što efektivniji, preporučujemo odlazak na tri tretmana u razmaku od dva do četiri tjedna.
  • Za bolju učinkovitost tretmana bitno je da nazolabijalne bore nisu izražene, tj. da su u početnom ili blažem stanju kako bi se ovim tretmanom postigao očuvani izgled lica.

ŠTO DOBIVATE TRETMANOM?

Oblikujete, učvršćujete i konturirate obraze, te sprječavate razvoj nazolabijalnih bora.

2000 kn
4500paket od tri tretmana
placanje-karticama_i770

Obročno plaćanje moguće je sljedećim karticama: Diners: od 6 do 12 rata; Zagrebačka banka: Maestro, Mastercard i Visa do 24 rata beskamatno plaćanje.

pitajtedr