NEKA VAŠA KOŽA PRODIŠE!

Predbilježite se vrhunske tretmane dubinskog čišćenja lica i ostvarite neviđene popuste!

hydra

Nakon završetka izolacije, vaša koža zahtijevat će njegu i oporavak za koje tijekom izolacije nije bilo prilike.

Iz tog razloga, odlučili smo za Vas kreirati posebne pakete tretmana, koji po izuzetno povoljnom cijenama vraćaju prirodnu ljepotu, čište kožu i pripremaju je na izazove povratka u svakodnevicu.

ODABERI SVOJ TRETMAN! 

Hydrafacial-Revolucionarni-tretman-za-savrsenu-kozu_uslugeimg

HYDRAFACIAL PLATINUM

HydraFacial je jedina hidrodermoabrazija koja ujedno kombinira čišćenje, piling, ekstrakciju, hidrataciju i zaštitu antioksidansa, rezultirajući čišćom i ljepšom kožom bez oporavka.

Platinum paket dubinski čisti i hidratizira kožu uz rješavanje specifičnih kožnih problema pomoću boostera po vlastitom izboru. U tretman je uključena i LED Light terapija.

AKCIJA: 1000 knPRIJE 1200 kn
Pomladivanje-kisikom-Oxy_ng_image_full

OXY

Oxy podrazumijeva primjenu kisika na kožu u najvećoj mogućoj koncentraciji, od čak 95 posto. Primjenjuje se istovremeno s abrazijom, masažom i prskanjem a aplicira se pod pritiskom, čime dopire do svih slojeva kože, prevenira njeno starenje te potiče pomlađivanje i svježinu.

Tretman je iznimno ugodan, neagresivan te ne zahtijeva oporavak.

AKCIJA: 700knPRIJE: 900kn

KAKO ISKORISTITI POSEBNU PONUDU?

Predbilježite se već danas slanjem kontakt podataka i ostvarite pravo na na neviđeno dobru cijenu naših najpopularnijih tretmana, i kombinacija tretmana.

Zbog dogovora o terminu, kontaktirati ćemo vas nekoliko dana prije otvaranja, a u skladu s uputama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu RH glede trenutne epidemiološke situacije u RH.

Predbilježbe po povlaštenoj cijeni primamo do 30. travnja 2020. Akciju je moguće iskoristiti u poliklinici Poliderma do 1. kolovoza 2020. Prijavite se što prije i osigurajte svoj termin!

placanje-karticama_i770

Obročno plaćanje moguće je sljedećim karticama: American Express: do 6 rata; Diners: od 6 do 12 rata; Zagrebačka banka: Maestro, Mastercard i Visa do 24 rata beskamatno plaćanje.

pitajtedr