Antiage koktel MESOPEN + HYDRAFACIAL

Kombinacija tretmana koja koži vraća porculanski sjaj

Antiage-koktel-MESOPEN-HYDRAFACIAL

Kako bi koža disala i zadržala besprijekoran sjaj, važno je dubinski očistiti pore i ukloniti sloj mrtvih stanica s površine lica. Kombinacijom dva revolucionarna tretmana, očuvajte mladolik izgled i potaknite stimulaciju kolagena za bolju elastičnost! 

 

Kako djeluje Hydrafacial uređaj? 

Ovaj uređaj koristi novu tehnologiju namijenjenu dubinskom čišćenju kože popularnom pod nazivom  mikrodermoabrazija, a ona kroz poseban nastavak HydraFacial uređaja obogaćuje kožu kisikom, vodom i vitaminima. Njime se temeljito očisti lice, nestanu nečistoće iz pora i skida se mrtvi sloj kože, što kožu čini u potpunosti čistom bezbolnim tretmanom.

Kako djeluje Mesopen uređaj?

Mesopen je uređaj koji ima kontrolu dubine prodora iglica ispod kože u svrhu biostimulacije i  izazivanja mikroskopskog oštećenja kože, što je poticaj organizmu na samoobnovu te samim time i pomlađivanje. 

Koji su prednosti tretmana?

  • Tretman je bezbolan
  • Efektivno pomlađuje kožu
  • Kožu obogaćuje vitaminima
  • Licu vraća sjaj i pruža mu obnovu
  • Dubinski čisti pore i uklanja mrtve stanice kože

ŠTO DOBIVATE TRETMANOM?

Uklonite mrtve stanice, dubinski očistite pore i zablistajte

1500 kn
  • Temeljito očistite lice i zablistajte!
Prijavi se

KAKO ISKORISTITI POSEBNU PONUDU?

Predbilježite se za svoj termin na broj 01 4828 961 ili nam ostavite kontakt podatke putem forme u nastavku, naše osoblje javit će Vam se radi dogovora termina. Ponudu možete iskoristiti do 15. siječnja 2020. godine.

placanje-karticama_i770

Obročno plaćanje moguće je sljedećim karticama: American Express: do 6 rata; Diners: od 6 do 12 rata; Zagrebačka banka: Maestro, Mastercard i Visa do 24 rata beskamatno plaćanje.

hydra_i770
jelena32_i770
pitajtedr