4D pomlađivanje lica + VISIA analiza GRATIS

Nepravilnosti lica postaju prošlost uz pomoć revolucionarnog 4D lasera za mladolik izgled!

pomladi-lice-poliderma

4D predstavlja četiri koraka kojima se postiže kompletno pomlađivanje lica.

U poliklinici Poliderma dr. Kaliterna sa svojim stručnim medicinskim timom već 15 godina njeguje i primjenjuje jedinstven, individualan pristup u tretmanima pomlađivanja lica koji pomno biranom kombinacijom tretmana postiže i vrhunske rezultate. Ujedno, dr. Kaliterna u širokom spektru ponude tretmana za pomlađivanje lica uvijek prati svjetske trendove birajući samo najbolju i najučinkovitiju tehnologiju. Upoznajte se sa FOTONOM, revolucionarnim uređajem za pomlađivanje kože lica! Uz pomoć laserske tehnologije FOTONA nudi program obnove i pomlađivanja kože, ublažavanja i uklanjanja manjih nepravilnosti kako bi koža izgledala kvalitetnije i svježije. Nakon samo jednog tretmana struktura kože se vidno popravlja, a potom i regnerira.

PREDNOSTI

  • Trenutno najefikasnija metoda uklanjanja nepravilnosti
  • Bezbolan i brz tretman
  • Hidratizirana, elastična i svježa koža
  • Eliminira nepravilnosti i bore
  • Odmah vidljivi rezultati

KAKO IZGLEDA TRETMAN?

  • Frakcijski laser kroz usta – popravlja se struktura kože tako da se tretira kroz sluznice, kako bi se oblikovalo lice i obrazi te ublažile nazolabijalne bore
  • Frakcijski laser na površini lica – ujednačava ten, zaglađuje kožu i uklanja sitne nepravilnosti te time i čisti pore
  • Piano uređaj – laser koji radi vanjsko zagrijavanje kože, potpuno bezbolno, te time učvršćuje kožu lica, a zatezanjem se poboljšava kvaliteta kože
  • Erbium laser – kao posljednji korak, laser koji uklanja nepravilnosti s kože poput ožiljaka i pora

ŠTO DOBIVATE TRETMANOM?

Uklanja nepravilnosti i bore. Potiče elastičnost kože i vraća svježinu licu!

5000 kn
  • U 4 koraka pomladite svoje lice!
Prijavi se
placanje-karticama_i770

Obročno plaćanje moguće je sljedećim karticama: American Express: do 6 rata; Diners: od 6 do 12 rata; Zagrebačka banka: Maestro, Mastercard i Visa do 24 rata beskamatno plaćanje.

pitajtedr

Kako djeluje 4D Pomlađivanje lica?

Princip tretmana je da se laserom, kroz usta, popravlja struktura kože tretiranjem kroz sluznice kako bi se oblikovali lice i obrazi, a potom se koristi frakcijski laser kako bi se postiglo ujednačavanje tena, ujedno zaglađuje kožu i uklanjaja sitne nepravilnosti.

Pomoću Piano uređaja, lasera koji radi vanjsko zagrijavanje kože, popravlja se kvaliteta kože učvršćivanjem i zatezanjem, dok je sami proces potpuno bezbolan.

Zatim se koristi Erbium laser koji uklanja nepravilnosti s kože te se time može pojaviti crvenilo koje može potrajati jedan do dva dana.

Ponudu možete iskoristiti do 15. siječnja 2020. godine.